Zie foto's (3)

Boucherie Charcuterie Martineau

Levensmiddelen, Slager, traiteur, Winkels en diensten in Castets
  • Slagerij, delicatessen, huisgemaakte conserven, cadeau-ideeën, streekproducten, kant-en-klare maaltijden, Label Rouge vlees, Chalosse rundvlees, kalfsvlees van de moeder, Quercy lamsvlees. Accepteert lunch vouchers. 2 winkels: in Lit et Mixe en Castets en op de markten van Linxe op dinsdag en vrijdag.
    Boucherie Martineau maakt deel uit van het netwerk Tourisme Gourmand des Landes. Elke ambassadeur in het netwerk voldoet aan strikte specificaties, waarvan de criteria betrekking hebben op de...
    Slagerij, delicatessen, huisgemaakte conserven, cadeau-ideeën, streekproducten, kant-en-klare maaltijden, Label Rouge vlees, Chalosse rundvlees, kalfsvlees van de moeder, Quercy lamsvlees. Accepteert lunch vouchers. 2 winkels: in Lit et Mixe en Castets en op de markten van Linxe op dinsdag en vrijdag.
    Boucherie Martineau maakt deel uit van het netwerk Tourisme Gourmand des Landes. Elke ambassadeur in het netwerk voldoet aan strikte specificaties, waarvan de criteria betrekking hebben op de aandacht die wordt besteed aan het onthaal van de klanten, de promotie van plaatselijke produkten en de verdediging tegen kortsluiting.
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2024
Sluiten