Kerstmenu geserveerd om 12.00 uur op 25 december.
Reserveren verplicht op 05 58 47 51 91.
6-gangen degustatiemenu 70?
Voorgerechten
***
Onze foie gras mi-cuit gemarineerd met Landes eend, Floc de Gascogne gelei
***
Coquilles Rossini, stevige jus, crosnes met hazelnootboter
***
Kapoen van Maison Brun in Magescq, wit in een millefeuille, poot in een krokante cannelloni en jus van ganzenlever
***
Soumaintrian Gaugry mousse, Edmond Fallot mosterd ijs en hooi gelei
***
Le Mont Blanc: mousse van fromage blanc, krokant kastanjekoekje, compote van bramen en zwarte bessen en saus van kastanjecrème
Reserveren verplicht op 05 58 47 51 91.
6-gangen degustatiemenu 70?
Voorgerechten
***
Onze foie gras mi-cuit gemarineerd met Landes eend, Floc de Gascogne gelei
***
Coquilles Rossini, stevige jus, crosnes met hazelnootboter
***
Kapoen van Maison Brun in Magescq, wit in een millefeuille, poot in een krokante cannelloni en jus van ganzenlever
***
Soumaintrian Gaugry mousse, Edmond Fallot mosterd ijs en hooi gelei
***
Le Mont Blanc: mousse van fromage blanc, krokant kastanjekoekje, compote van bramen en zwarte bessen en saus van kastanjecrème

