Castets des Landes | Côte Landes NatureLa commune de Castets est au carrefour entre Dax et les plages landaises et l'axe Bordeaux-Bayonne, alors n'hésitez plus et arrêtez-vous découvrir son canton

Castets

Een charmant dorp in Les Landes tussen de dennenbossen

Welkom in Castets!

Castets ligt tussen de bossen van Les Landes en de Pays Basque in de buurt van de stranden van Saint Girons en het meer van Léon, en biedt een landelijk kader met diverse recreatie-activiteiten en het hele jaar een zacht klimaat.

te zien en te doen in Castets

Je ontdekt een erfgoedroute langs de architecturale en natuurlijke rijkdommen en verschillende oriëntatieparcours die soms een ludieke vragenlijst aanbieden!

Kom elke zondagmorgen naar de markt van Castets voor heerlijke Landaise specialiteiten en seizoensproducten.

Stap op je fiets en rijd langs de “Lo Camin de Hè”, een oude spoorweg die is omgebouwd tot fietspad richting de stranden van Vielle Saint Girons: la Lette Blanche et Saint Girons plage, of tot Taller in het binnenland van les Landes.

Daal de Palue af met een kano kayak, de kleine rivier kronkelt door een beschermd natuurgebied, of ga surfen stand-up-paddlen in Léon op het meer of surf in de beachbreaks van Cap de l’Homy aan de oceaan.

Sluiten