Carte touristique de Côte Landes NatureLa Carte Touristique Côte Landes Nature est à votre disposition dans tous nos Bureaux d'Information Touristique pour vous indiquer les meilleurs sites de notre territoire

Hoe kom je

in Côte Landes Nature

Côte Landes Nature, waar is dat? Wij zijn gelegen aan de zuidelijke Atlantische kust van de Landes, halverwege tussen het Bassin d’Arcachon en het Baskenland: dus ideaal gelegen!

Door de nabijheid van de snelweg A63 kun je je vakantiebestemmingen zo snel mogelijk en zonder omwegen bereiken.

GEMAKKELIJK PER AUTO TE BEREIKEN

Vanuit Parijs volg je de A10 richting Bordeaux, daarna neem je de A63 richting Bayonne/San Sebastian.

Ons grondgebied wordt doorkruist door de snelweg A63 die Parijs met Spanje verbindt, neem de afrit bij knooppunt n°12, n°13 of n°14, en je bent gearriveerd!

  • Verblijf je in Contis plage of Saint Julien en Born in het noorden van onze regio?
    Kies de afrit 14 | Onesse et Laharie, neem dan de weg D-38 naar het dorp Mézos, en ga dan richting Saint-Julien-en-Born/Contis .
  • Het hart van Côte Landes Nature is bereikbaar via de afrit 13 | Lesperon, volg de D-41 richting Lévignacq, Uza, Lit-et-Mixe en het prachtige strand van Cap de l’Homy.
  • Als het de zuidelijke stranden zijn die je aanspreken of het platteland van het dorp Taller, mis dan de afslag 12 | Castets niet!
    Op weg naar het Lac de Léon, de stranden van Saint Girons of La Lette Blanche, door de dorpen van Saint Michel Escalus of Linxe.

SNEL IN TREIN OF BUS TE BEREIKEN!

Vanuit Parijs Montparnasse komt je met de TGV Atlantique in 3 uur en 20 minuten aan in het station van Dax!

Het station van Dax is het gemakkelijkste station in de Landes om ons te bereiken met vele dienstregelingen voor de TGV of TER: informatie op oui.sncf.fr.

Het station van Morcenx wordt regelmatig bediend door de TER Nouvelle-Aquitaine die je nog dichter bij de natuur van Côte Landes brengt en met als bonus: er is een gratis fietsenzone beschikbaar.

Tijdens het zomerseizoen brengen de bussen je van de stations zo dicht mogelijk bij je vakantiebestemming in Côte Landes Nature:

  • Lijn 44: Dax – Lit et Mixe
  • Lijn 45: Morcenx – Contis plage

Kijk voor de dienstregeling van de XLR-lijnen op www.rdtl.fr.

Vanuit Parijs of San Sebastian in Spanje kan je Castets ook per bus bereiken met ouibus.com.

per vliegtuig

vanuit Frankrijk of Europa

Op iets meer dan één uur afstand van elke luchthaven, zie je hier de luchthavens die zich het dichtst bij Landes bevinden:

Sluiten