Bateliers du Courant d'Huchet à Léon | Côte Landes NatureRéservez votre balade avec les Bateliers sur le Courant d'Huchet à Léon, pour une sortie nature dépaysante au coeur de l'Amazonie Landaise

Léon

Laat je verleiden door dit authentieke dorp vlak bij de kust en het zoetwater meer.

Welkom in Léon!

Léon staat bekend om de prachtige omgeving en de dorpssfeer en is het hele jaar door een gastvrije vakantiebestemming.

te zien en te doen in Léon

Léon is ideaal voor liefhebbers van de natuur die op zoek zijn naar unieke plekken in les Landes: volg de schippers vanaf de lac de Léon op de Courant d’Huchet en ontdek de rijkdom van het natuurreservaat van de Courant d’Huchet.

Kom het hele jaar op dinsdag- en zondagmorgen naar het kerkplein voor de markt, en van 15 juni tot 30 september is het zelfs elke morgen markt Op woensdagavonden in juli en augustus is er een avondmarkt in het dorpscentrum.

Zin in vermaak en culturu tijdens je verblijf? Léon heeft een bioscoop, een mediatheek en een cultureel centrum.

Vanaf april kun je met het gezin profiteren van alle watersport- en recreatie-activiteiten in de open lucht bij een van de grootste meren in les Landes.

Stap op je fiets en verken de fietspaden van Côte Landes Nature die je door de bossen leiden: volg de Vélodyssée© tot het strand van Contis of naar Capbreton, of sla af naar “Lo Camin de Hè” via Vielle-St-Girons tot Taller om het binnenland te ontdekken.

Sluiten