Menu op 50?
Mille feuille de foies et Jurançon: fijne smeltende appel, halfgare foie gras, gebakken lever en uiencompote met een delicate Jurançon saus
***
Gevulde eendenbout met groenten: Gevulde eendenbout met gerijpt vlees, reepjes lever, bospaddestoelen en kastanjes. Geserveerd met de saus van de chef. Gedraaide groenten en romige zoete aardappelpuree
***
Duo van frosted desserts
Reserveren op 05 58 49 24 21.
Mille feuille de foies et Jurançon: fijne smeltende appel, halfgare foie gras, gebakken lever en uiencompote met een delicate Jurançon saus
***
Gevulde eendenbout met groenten: Gevulde eendenbout met gerijpt vlees, reepjes lever, bospaddestoelen en kastanjes. Geserveerd met de saus van de chef. Gedraaide groenten en romige zoete aardappelpuree
***
Duo van frosted desserts
Reserveren op 05 58 49 24 21.

