Zie foto's (3)

Boucherie Charcuterie Martineau

Levensmiddelen, Slager, traiteur, Winkels en diensten in Lit-et-Mixe
  • Slagerij, delicatessen, huisgemaakte conserven, cadeau-ideeën, streekproducten, kant-en-klare maaltijden, Label Rouge vlees, Chalosse rundvlees, kalfsvlees van de moeder, Quercy lamsvlees. Accepteert lunch vouchers. 2 winkels: in Lit et Mixe en in Castets. Aanwezig op de Linxe markten op dinsdag- en vrijdagochtend.
    Boucherie Martineau maakt deel uit van het netwerk Tourisme Gourmand des Landes. Elke ambassadeur in het netwerk voldoet aan strikte specificaties, waarvan de criteria onder meer...
    Slagerij, delicatessen, huisgemaakte conserven, cadeau-ideeën, streekproducten, kant-en-klare maaltijden, Label Rouge vlees, Chalosse rundvlees, kalfsvlees van de moeder, Quercy lamsvlees. Accepteert lunch vouchers. 2 winkels: in Lit et Mixe en in Castets. Aanwezig op de Linxe markten op dinsdag- en vrijdagochtend.
    Boucherie Martineau maakt deel uit van het netwerk Tourisme Gourmand des Landes. Elke ambassadeur in het netwerk voldoet aan strikte specificaties, waarvan de criteria onder meer zijn: aandacht voor het onthaal van de klant, bevordering van plaatselijke produkten en bescherming tegen kortsluiting.
Openings
Openingstijden
  • Heel het jaar 2024
Sluiten