Zie foto's (2)

Circuit Route C3

lus, Alle publiek in Saint-julien-en-born
84.0 km
Per fiets
6h 30min
Erg makkelijk
  • Een bewegwijzerde C3 wandeling zonder moeilijkheden - aarzel niet om te stoppen in de kleine dorpjes ver van de kust om te genieten van de rust en stilte voordat u terugkeert naar de oceaan om af te koelen op de bewaakte stranden.

    Ga naar Pontenx-les-Forges via het dennen- en eikenbos en buig dan af naar Escource en Onesse-et-Laharie. De weg naar Mézos is omzoomd met velden en oude schaapskooien. Volg Saint-Julien-en-Born om Contis en zijn vuurtoren te bereiken, en keer dan via het strand...
    Een bewegwijzerde C3 wandeling zonder moeilijkheden - aarzel niet om te stoppen in de kleine dorpjes ver van de kust om te genieten van de rust en stilte voordat u terugkeert naar de oceaan om af te koelen op de bewaakte stranden.

    Ga naar Pontenx-les-Forges via het dennen- en eikenbos en buig dan af naar Escource en Onesse-et-Laharie. De weg naar Mézos is omzoomd met velden en oude schaapskooien. Volg Saint-Julien-en-Born om Contis en zijn vuurtoren te bereiken, en keer dan via het strand van Lespecier terug naar de Vélodyssée.

    De route is opgenomen op www.veloenfrance.fr, een website ontwikkeld door de Franse Fietsersbond, die weg- en mountainbikeroutes aanbiedt die door onze organisaties zijn geïnitieerd in samenwerking met de departementale commissies voor toerisme.
Bezienswaardigheid
1
phare-de-contis-redim-.jpg
Sluiten