Zie foto's (3)

Palace Box

Garagehouder - Tankstation, Winkels en diensten in Saint-Julien-en-Born
 • In het hart van de Landes kust en dicht bij het merendeel van de Landes campings.
  Palace Caravanes Saint-Julien-en-Born en zijn 10.000m² overdekte, omheinde en bewaakte garages staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking voor het trekken en bewaken van uw caravan, het hele jaar door. Palace Caravanes Saint-Julien-en-Born beschikt over een reparatiewerkplaats voor alle merken caravans, een wasservice en sleepdiensten voor alle maten caravans. Met Palace Caravanes...
  In het hart van de Landes kust en dicht bij het merendeel van de Landes campings.
  Palace Caravanes Saint-Julien-en-Born en zijn 10.000m² overdekte, omheinde en bewaakte garages staan 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking voor het trekken en bewaken van uw caravan, het hele jaar door. Palace Caravanes Saint-Julien-en-Born beschikt over een reparatiewerkplaats voor alle merken caravans, een wasservice en sleepdiensten voor alle maten caravans. Met Palace Caravanes Saint-Julien-en-Born kunt u heerlijk ontspannen! Geen gesleep meer met je caravan.
  Individuele opslagboxen van 50m3 tot 140 m3 in een volledig beveiligd park met camera's en registratie van in- en uitgangen.
 • Gesproken talen
  • Frans
Openings
Openingstijden
 • Vanaf 1 januari 2024 tot 22 december 2024
Sluiten