Zie foto's (7)

Piste Cyclable bourg de Lit / Cap de l'Homy

Natuurlijk, Alle publiek in Lit-et-mixe
8.1 km
Per fiets
 • Via dit fietspad kunt u in alle veiligheid het strand van Cap de l'Homy bereiken. Startpunt tegenover het VVV-kantoor in Lit-et-Mixe, rue de l'église. Ga links langs de kerk (rue des Mouettes), steek de weg over en neem de brug (van hout) die door de wijk "l'Homy d'Ahas" loopt naar het pad "Truyemorte". Ga 2 km door het bos en volg dan de D88 (strandweg van Cap de l'Homy), die voor de picknickplaats langs loopt, en vervolgens van de weg afwijkt om een bospad "rechtdoor" te nemen naar het...
  Via dit fietspad kunt u in alle veiligheid het strand van Cap de l'Homy bereiken. Startpunt tegenover het VVV-kantoor in Lit-et-Mixe, rue de l'église. Ga links langs de kerk (rue des Mouettes), steek de weg over en neem de brug (van hout) die door de wijk "l'Homy d'Ahas" loopt naar het pad "Truyemorte". Ga 2 km door het bos en volg dan de D88 (strandweg van Cap de l'Homy), die voor de picknickplaats langs loopt, en vervolgens van de weg afwijkt om een bospad "rechtdoor" te nemen naar het strand van Cap de l'Homy.
  U steekt de "Vélodyssée" over die langs de kust loopt, dan brengt een kleine klim (tuc) u naar de gemeentelijke camping, nog een laatste "kleine" inspanning en u bent aangekomen op het strand van Cap de l'Homy.
 • Vertrek
  Lit-et-Mixe
 • Documentatie
  Met GPX / KML-bestanden kunt u de route van uw wandeling naar uw GPS exporteren (of ander navigatieprogramma)
Sluiten