Plage de Arnaoutchot | Côte Landes NaturePlage de Arnaoutchot, seul plage naturiste surveillée en Côte Landes Nature
©ASP Edition

Strand van Arnaoutchot

Uniek in les Landes, en bekend als een van de mooiste naturistenstranden van Frankrijk, het strand van Arnaoutchot is een waar paradijs voor mensen die op zoek zijn naar een vakantie in harmonie met de natuur

Het enige naturistenstrand met toezicht in Côte Landes Nature

Op het strand van Arnaoutchot,  “Arna” voor ingewijden, is naturisme een art de vivre dicht bij de ongerepte natuur en de Atlantische oceaan.

AH ! Het is een genot om je kleren uit te trekken en volledig naakt te genieten van je vakantie in Côte Landes Nature!

de favoriete bestemming van naturisten die van het goede leven in les Landes houden

Ver van de drukte en het gewoel van de naturistenstranden aan de Middellandse Zee, heerst op dit vergeten hoekje strand aan de Landaise kust een rustige en ontspannen sfeer. Rust, vrijheid, gezelligheid zijn waarden van het naturisme die gelden op he strand van Vielle-Saint-Girons.

Via een schaduwrijk pad vanaf de camping d’Arnaoutchot kom je onder bepaalde voorwaarden op het strand.
Er zijn twee mogelijkheden:

  • of je verblijft op de camping,
  • of je koopt een pass voor de dag waarmee je toegang hebt tot het strand en de infrastructuur van de camping: grote zwembaden, sauna, hammam, spa, speelvelden, gezondheidsparcours, sportvelden, kinderclub.

Er zijn prachtige golven op het strand van Arnaoutchot, de ideale plek voor slidesporten. Beginners of ervaren sliders, laat je verleiden tot een sessie surfen, bodyboard of stand-up-paddle zonder kleren op de plank, in alle vrijheid… Om kennis te maken met deze spannende sensatie of veilig progressie te maken heten de gediplomeerde trainers van de surfschool iedereen welkom om hun passie te delen.

Voorzieningen op het naturistenstrand van Arnaoutchot in Vielle-St-Girons 

  • Toezicht van half juni tot begin september
  • Toegankelijk voor iedereen, maar tegen betaling voor mensen die niet op de camping verblijven
  • Honden zijn aangelijnd toegestaan maar mogen niet zwemmen in de zone met toezicht

Verblijf in de buurt

Midden in het dennenbos ligt een magisch naturistendomein met een diversiteit aan bungalows, chalets, stacaravans en staanplaaten op 45 hectare bos.
Met z’n tweeën, met vrienden of het gezin, deze parel in les Landes trekt naturisten uit heel Europa die op zoek zijn naar een intieme en gezellige bestemming.

Sluiten