Plage de Contis | Côte Landes NatureLa plage de Contis, au nord de Côte Landes Nature, lieu idéal pour des vacances en station balnéaire à taille humaine !
©Sophie Pawlak

Surfen in Côte Landes Nature

Easy!

Van Contis Plage in het noorden tot Saint Girons Plage in het zuiden,
ontdek Côte Landes Nature en de 27 kilometer fijn zandstranden en de weelderige golven van de Atlantische oceaan,
om optimaal te genieten voor fans van surfen en andere slidesporte.

Surfersparadijs

Surfen in Saint Girons Plage | Côte Landes Nature

Doe je ogen dicht en beeld je in dat je wakker wordt door het gezang van de cigales, door het dennenbos naar een oneindig strand loopt en surft op de eerste golven bij zonsopkomst.

Te mooi om waar te zijn?

Côte Landes Nature is echt een van de beste surfbestemmingen van Frankrijk, met een kustlijn die de titel surfersparadijs van de Atlantische kust meer dan waard is.

Welkom in de Landaise “surfcultuur”!

Naast Hawaï, Californië en Australië is Frankrijk een van de grote surfnaties.

De Atlantische kust is een beroemde surfbakermat en de ideale bestemming om kennis te maken met surfen of je surfvaardigheden te verbeteren tijdens je vakantie. Met het hele jaar een aangenaam klimaat, kilometers fijn zandstrand en geweldige golven doet de Côte Landes Nature niet onder voor bekende collega-surfspots zoals Hossegor of Biarritz.

Surfen is meer dan een sport of tijdverdrijf, het is een sportieve discipline die ultrapopulair is en hier integraal deel uitmaakt van de plaatselijke cultuur. Veel fans surfen aan de kust van les Landes, inwoners en vakantieganger en de “surf attitude” zorgt voor een coole art de vivre, met respect voor anderen en het milieu.

Qua surfen en sensaties vinden beginners en ervaren surfers alles wat ze maar willen in Côte Landes Nature!

Leer suren in les Landes  

Je hoeft geen ervaring te hebben voor een onvergetelijk sportief surfverblijf vol spanning en sensatie. Spring in het diepe!

Leer veilig surfen met de beste surfscholenvan Côte Landes Nature tijdens je vakantie. Kennismakings- en perfectioneringslessen met gediplomeerde trainers bij onze surfscholen in Saint Julien en Born, Léon, Vielle Saint Girons, Lit et Mixe die privé- en groepslessen aanbieden aan surfers van alle niveaus.

Slide spots bij uitstek voor beginners-, ervaren en expertniveau, de stranden van Contis, Cap de l’Homy, Saint Girons plage of La Lette Blanche zijn de perfecte plek om je angst te overwinnen, de golven uit te dagen en één te worden met de oceaan.

Bewonder de grootste surfers ter wereld

Elk jaar vinden de prestigieuze etappes van het Wereldkampioenschap surfen, de Quiksilver Pro en de Roxy Pro plaats in Hossegor op 30 minuten ten zuiden van Côte Landes Nature. Een ideale basis om volop te profiteren van het kampioenschap en de drukte ter plaatse te vermijden. De campings en hotels van Côte Landes Nature heten talloze bezoekers welkom die de beste surfers van de wereldwillen bewonderen.

geniet tijdens je verblijf van slidesporten op de beroemdste spots van de Atlantische kust, Seignosse, Hossegor en Capbreton, op minder dan een uur rijden via de snelweg via Castets of langs de kust via Léon en Moliets et Maa.

Sluiten