Avondtocht met een kano

in les Landes
Coucher de Soleil | Côte Landes NatureMagnifiques couleurs du ciel #DestinationCLN #landes #leslandes #leslandes #igerlandes
Ontdek kanovaren by night op een rivier in les Landes

Al je zintuigen gaan op scherp staan, elk geluid is l’belangrijk…

Een afdaling met begeleiding in het hart van het landaise bos op de rivier Palue over een traject van 8 kilometer. Met z’n tweeën, met het gezin of vrienden de geheimen van Côte Landes Nature verkennen in een kano kajak voor ontmoetingen met de diverse flora en fauna.

Duur van de activiteit 2u
Niveau voor iedereen
Bijzondere activiteitin les Landes

Het Landaise bos by night, in een kano?!

Een uitstapje met een kajak in de avonduren, dat leek me natuurlijk heel leuk en bijzonder. We zijn hier vanavond met z’n tienen en een gids in een ontspannen, gezellige sfeer! We zijn hier vanavond met z’n tienen en een gids in een ontspannen, gezellige sfeer! “De stroming is hier niet zo sterk, maar het water is koud. We raden jullie dus aan in de boot te blijven behalve als je op een zandbank strandt. “ De sfeer is goed, hysterisch bijna.

’s Nacht in het bos roept toch altijd herinneringen op aan verhalen over heksen en weerwolven uit onze jeugd. Na een half uur grappen maken lukt het ons eindelijk om samen te werken zonder te praten.

Ik ben onder de indruk van de stilte…

Een energieke tocht in de avonduren

Ik hoor de adem van een dier. Het is heel dicht bij, op de oever waarschijnlijk. Dan voel ik dat hij beweegt en wegrent.

Magische en onwerkelijke sensaties!

Iets verderop is een bank glimwormen die boven het water bewegen. Het rustige spektakel van fluorescerend licht ontroert me. Ik draai mijn hoofd om en zie in het licht van mijn lamp een everzwijn of misschien een hert? Ik draai me om en wil het tegen mijn partner zeggen, maar hij is al weg!
Aan het einde van de tocht, na ongeveer een anderhalf uur, ben ik ontspannen. De ergernis van de dag maakt plaats voor rust …

Activiteit vindt alleen in juli en augustus plaats, reserveren verplicht.

Nu is het jouw beurt om te testen!

Sluiten